JvC Online

E-commerce.

E-commerce is de afgelopen jaren in een stroomversnelling geschoten. Het online verkopen van jouw producten of diensten zorgt ervoor dat de potentiële klant sneller wordt bereikt. Geen idee waar je moet beginnen of juist wel? Vraag een gratis gesprek aan om zo snel mogelijk online te verkopen! 

Hoe wil jij aan beginnen met e-commerce?

Ondernemers kiezen steeds vaker om hun producten alleen nog maar online aan te bieden. 77% van alle Nederlanders geeft namelijk aan de afgelopen 3 maanden iets online te hebben gekocht. Dat betekent een gigantisch grote markt die je online kan bedienen. En zonder doordacht plan kan het lastig zijn om de concurrentie te verslaan. Waar wacht jij nog op? 

Webshop laten maken

Verkoop jouw producten online.

Meer over dit onderwerp

Webshop laten beheren

Geen tijd? Besteed beheer uit.

Meer over dit onderwerp

Webshop laten groeien

Genereer meer omzet.

Meer over dit onderwerp

JvC Online voor E-commerce

Door jaren ervaring in het e-commerce landschap met webshops in verschillende branches, is de passie ontstaan om (startende) ondernemers online te laten groeien.

Dit ben jij:

Je bent een ondernemer die graag z’n producten online wil gaan verkopen of die daar al mee bezig is. Daar komt heel wat bij kijken. Van het starten van een webshop tot aan de online marketing. Het is een grote stap om aan dit avontuur te beginnen zonder enige kennis van e-commerce.

Daarom help ik jou graag! Met een frisse blik op de wereld van nu en een bak aan ervaring, overstijg jij binnen no-time jouw concurrentie. En belangrijker nog: je helpt jouw klanten met het vinden van de juiste producten.